Šokujúci incident po nepremenenej penalte Ronalda: Surový útok v útrobách štadióna!

Frankfurtská polícia oficiálne začala vyšetrovanie súvisiace s napadnutím portugalského fanúšika na ME 2024, ktorý sa stal obeťou surového ...

Frankfurtská polícia oficiálne začala vyšetrovanie súvisiace s napadnutím portugalského fanúšika na ME 2024, ktorý sa stal obeťou surového útoku zo strany bezpečnostnej služby.

Fotogaléria

Počas chvíľ, keď Cristiano Ronaldo zahrával svoj pokutový kop proti tímu Slovinska, ktorý napokon nepremenil, sa v útrobách nemeckého štadióna odohrávali momenty, pri ktorých sledovaní tuhne krv v žilách.

Dvaja fanúšikovia Portugalska sa dostali do incidentu s bezpečnostnou službou, pričom jedného z futbalových nadšencov ochrankári pritlačili k stene a dávkovali mu údery do hlavy. Druhého z nich zložili na zem a následne schytal niekoľko tvrdých kopancov.

Manchester United
Prestupová bomba na dosah: Slovenský reprezentant je krok od podpisu s Manchesterom United! Zobraziť článok

Podľa informácií, ktoré ponúkla portugalská televízia CMTV, sa jeden z týchto fanúšikov po nepremenenej penalte Ronalda pokúsil vniknúť na hraciu plochu, čo bolo dôvodom zásahu ochranky. Druhý sa mu mal v celej akcii pokúsiť zabrániť, no zásah bezpečnostnej služby neobišiel ani jeho.

„Disponujeme týmito informáciami a prípad vyšetrujeme,“ uvádza polícia mesta Frankfurt na sociálnych sieťach. Ochrankári boli zamestnancami organizácie UEFA, ktorá však k situácii zatiaľ neposkytla žiadne stanovisko.

Na snímke tréner Slovenska Francesco Calzona a bývalý reprezentačný obranca Martin Škrtel.
Škrtel reaguje, že bol na trénerovej čiernej listine: Jasný odkaz Talianovi! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk