Zmrhal opúšťa po troch rokoch Slovan: Belasým dal košom, sťahuje sa k Stredozemnému moru

Český futbalový stredopoliar Jaromír Zmrhal (30) bude po skončení zmluvy v bratislavskom Slovane hrať  za Apollon Limassol. S cyperským ...
  • Zdroj: SITA

Český futbalový stredopoliar Jaromír Zmrhal (30) bude po skončení zmluvy v bratislavskom Slovane hrať  za Apollon Limassol. S cyperským prvoligistom sa dohodol na dvojročnej zmluve.

FOTOGALÉRIA: Jaromír Zmrhal

Zmrhal pôsobil v Slovane od leta 2021, keď do tímu slovenského šampióna prestúpil z Brescie po hosťovaní v Mladej Boleslavi. Predtým si niekoľko rokov obliekal dres Slavie Praha (2012–2019). So Slovanom získal tri majstrovské tituly, nastúpil zaň v 133 stretnutiach a dal 18 gólov. Na konte má aj 23 štartov v českej reprezentácii s jedným presným zásahom.

Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
Tvrdá rana pre futbalový Slovan: Klub opúšťa najlepší hráč, belasí zaňho nedostanú ani cent! Zobraziť článok

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. ešte v polovici mája informoval, že klub rokuje so Zmrhalom o prípadnej ďalšej spolupráci. Napokon sa český hráč sťahuje na ostrov v Stredozemnom mori.

Juraj Kucka a Vladimír Weiss ml. budú naďalej súčasťou futbalového Slovana.
Slovan spoznal súpera: Proti komu odštartuje kvalifikáciu Ligy majstrov? Zobraziť článok

"Apollon sa so Zmrhalom dohodol na podmienkach kontraktu do mája 2026. V najbližších dňoch pricestuje na Cyprus na lekársku prehliadku, po ktorej podpíšeme zmluvu," uviedol cyperský klub vo štvrtok na oficiálnom webe.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk