Montreal rozvíril vody draftovaním mladého Rusa: Bude toto Slafkovského úhlavný konkurent?

Montreal Canadiens aj tento rok výrazne rozvíril hladiny hokejového sveta, keď ako svoju prvú voľbu v drafte použil na talentovaného ...

Montreal Canadiens aj tento rok výrazne rozvíril hladiny hokejového sveta, keď ako svoju prvú voľbu v drafte použil na talentovaného ruského útočníka Ivana Demidova (18). Mladý hokejista, o ktorom sa hovorí, že má pred sebou žiarivú budúcnosť, by sa tak mohol stať najväčším konkurentom nášho Juraja Slafkovského v tíme Habs.

Fotogaléria

Demidov, ktorý má len 18 rokov, sa už teraz považuje za jedného z najlepších mladých hráčov svojej generácie. Jeho výnimočné zručnosti a prirodzený talent na ľade upútali pozornosť mnohých odborníkov aj skautov, ktorí ho vidia ako budúcu hviezdu NHL. Demidov sa vyznačuje rýchlosťou, technikou a výborným prehľadom v hre, čo ho robí mimoriadne nebezpečným útočníkom.

 

 

Pre Slafkovského, celkovú draftovú jednotku z roku 2022, ktorý má taktiež nádejný začiatok kariéry v Montreale, príchod Demidova znamená zvýšenie konkurencie v tíme. Odborníci predpovedajú, že medzi týmito dvoma mladými talentmi môže vzniknúť rivalita, ktorá bude prospešná pre celý tím. Obaja hráči budú musieť neustále pracovať na zlepšovaní svojich schopností, aby si zabezpečili miesto v základnej zostave a získali si priazeň trénerov a fanúšikov.

Demidovova cesta do NHL nebola jednoduchá. Počas svojho pôsobenia v ruskej juniorskej lige preukázal svoje schopnosti a stal sa jedným z najproduktívnejších hráčov. Jeho výkon si všimli aj v zahraničí, čo viedlo k tomu, že Montreal Canadiens neváhali a vybrali ho ako svoju prvú voľbu v drafte, celkovo z 5. miesta. Fanúšikovia Habs sa už teraz tešia na to, čo Ivan Demidov prinesie do tímu. Jeho príchod pridáva do zostavy nový impulz a energiu, čo by mohlo pomôcť Montrealu v ich snahe o návrat medzi najlepšie tímy NHL.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa bude vyvíjať rivalita medzi Demidovom a Slafkovským a ako budú títo dvaja mladíci prispievať k úspechom svojho tímu. Či už bude Ivan Demidov Slafkovského najväčším konkurentom, alebo sa z nich stanú nerozluční spoluhráči, jedno je isté – Montreal Canadiens získali talentovaného hráča, ktorý má potenciál stať sa jednou z najväčších hviezd NHL.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk