Životný prestup Hancka je na spadnutie! Vráti sa Lobotka do Španielska?

Slovenskí futbaloví reprezentanti sa v dobrom svetle predviedli na majstrovstvách Európy a určite viacero z nich bude v lete meniť dres.

Slovenskí futbaloví reprezentanti sa v dobrom svetle predviedli na majstrovstvách Európy a určite viacero z nich bude v lete meniť dres.

Fotogaléria

V súvislosti s obrancom Dávidom Hanckom sa už dlhšie špekuluje, že opustí holandský Feyenoord Rotterdam. Eminentný záujem najprv hlásili kluby z anglickej Premier League: FC Liverpool, Leicester City a Newcastle United.

Hancko mieri do Madridu!

Okrem anglických klubov sa o služby rodáka z Prievidze zaujímal aj francúzsky Paríž Saint-Germain – v klube pôsobí aj kapitán Slovenska Milan Škriniar – a taliansky SSC Neapol. Podľa zahraničných zdrojov vstupuje do hry ďalší silný klub. Španielske Atlético Madrid je vraj blízko dohody so slovenským obrancom. Podľa špecializovaného portálu Transfermarket sa hodnota Dávida Hancka odhaduje na úrovni 35 miliónov eur.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Pre Atlético Madrid je slovenský futbalista finančne dostupný, informuje španielsky denník Marca. Minimálne cenové požiadavky holandského klubu sú na úrovni 30 miliónov eur. Z prestupu môže profitovať na základe predchádzajúcej dohody aj Sparta Praha. Pôjde o jednotky miliónov eur. Prilepšiť si môže aj MŠK Žilina, kde Hancko odštartoval svoju seniorskú kariéru.

Nájde nový domov na Nou Campe?

Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka je na odchode z SSC Neapol, informujú talianske médiá. Najväčší záujem o jeho služby má španielsky veľkoklub FC Barcelona. Len má to jeden zásadný háčik! Katalánci nemajú klubovú pokladnicu v najlepšej kondícii a musia prečistiť káder, aby mali priestor na nové posily. V Barcelone končí Joao Félix, Marcos Alonso a Joao Cancelo. Škrty budú pravdepodobne pokračovať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk