Škrtel reaguje, že bol na trénerovej čiernej listine: Jasný odkaz Talianovi!

Reprezentačnému trénerovi Francescovi Calzonovi (55) leží v žalúdku približne 10 kritikov, ktorí podľa neho nechcú dobre slovenskému ...

Reprezentačnému trénerovi Francescovi Calzonovi (55) leží v žalúdku približne 10 kritikov, ktorí podľa neho nechcú dobre slovenskému futbalu. Na tomto zozname mal aj Martina Škrtela (39), toho však z neho vyškrtol. Bývalý kapitán národného tímu však ich vzťah nikdy nevnímal zle.

Fotogaléria

Po príchode Calzonu k reprezentácii sa právom kritizoval výber trénera, alebo lepšie povedané jeho dosadenie do funkcie. Žiadni iní kandidáti sa totiž nespomínali a všetko spustila hlasová správa Mareka Hamšíka prezidentovi SFZ Jánovi Kováčikovi.

Na takýto veľmi neštandardný postup verejne poukazoval aj Škrtel. „Kritika z mojej strany bola na spôsob jeho vymenovania, a nie priamo na jeho osobu. Nemyslím si, že som na neho niekedy útočil,“ povedal exkapitán rebre pre Šport24.sk.

Talian po návrate z Nemecka na adresu Škrtela povedal, že ich vzťah sa začal veľmi zle. „Dal sa na stranu desiatky ľudí, ktorí o mne hneď od začiatku môjho angažmánu na Slovensku pochybovali, a to ma veľmi mrzelo. Nečakal som to od takého hráča, ktorý má skúsenosti z veľkého futbalu. Teraz by som mu však chcel pogratulovať, že zmenil názor a začal sa na celú situáciu pozerať inak,“ uviedol Calzona.

Televízny expert Ladislav Borbély a tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona
Borbély vracia úder trénerovi Calzonovi: Správa sa ako najvyšší inkvizítor! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk