Spolupráca s Rusmi: Slovenský klub sa dohodol so slávnym Zenitom Petrohrad

Alexander Ivanovič Medvedev ako predstaviteľ Zenitu Petrohrad pozval na stretnutie Milana Lenčéša, kde mu odovzdal výročný dres s podpismi ...
  • Zdroj: instagram.com/fc.nitra

Alexander Ivanovič Medvedev ako predstaviteľ Zenitu Petrohrad pozval na stretnutie Milana Lenčéša, kde mu odovzdal výročný dres s podpismi hráčov, zároveň sa ruský klub dohodol na spolupráci s FC Nitra.

Klub z Nitry nefiguruje na futbalovej mape najvyššej súťaže od sezóny 2021/2022, v podstate odvtedy fungujú pod Zoborom iba mládežnícke kategórie. Prezident klubu Milan Lenčéš má otvorený konflikt s vedením mesta a častokrát sa prezentuje kontroverznými názormi. V stredu informoval na sociálnych sieťach fanúšikov FC Nitra o novej spolupráci.

"Prezident Zenitu Petrohrad Alexander Ivanovič Medvedev, ktorý je aj viceprezidentom Gazpromu ma osobne pozval na stretnutie, kde mi odovzdal majstrovskú edíciu dresu, ktorý podpísali hráči Zenitu, tí získali titul v Ruskej lige. Za dobu 115 rokov klubu sa prvý krát stalo, že FC Nitra začína spoluprácu s európskym veľkoklubom akým je Zenit Petrohrad. Naše deti a mládež budú mať možnosť priateľských zápasov a tréningových kempov a taktiež budeme spolupracovať na aj na vzdelávaní našich trénerov priamo v Petrohrade. Týmto chcem zo srdca poďakovať pánovi Medvedevovi ako aj Maximovi Pogorelovi - generálnemu manažérovi Zenitu za túto možnosť spolupráce našich klubov," napísal Milan Lenčéš v mene FC Nitra na sociálnu sieť Instagram.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk