Humor Juraja Slafkovského neopúšťa ani po podpise megakontraktu: Teší ma, že naši už nemusia robiť!

Jednoduchý nábytok a útulná atmosféra. Hokejová hviezda Juraj Slafkovský (20) sa po podpise megakontraktu v NHL prihovoril zámorským ...

Jednoduchý nábytok a útulná atmosféra. Hokejová hviezda Juraj Slafkovský (20) sa po podpise megakontraktu v NHL prihovoril zámorským novinárom zo svojej izby na Slovensku.

Fotogaléria

„Nezamýšľam sa nad tým takto. Mám okolo seba oveľa viac rozumných ľudí ako som ja, ktorí mi pomôžu s tým, aby som peniaze spravoval dobre,“ uviedol s úsmevom Slafkovský, pre ktorého sú podpísané milióny zadosťučinením za roky driny.

„Odrazilo sa v tom posledných 15 - 16 rokov práce. Je super, že sa to takto zúročilo a že nemusím riešiť žiadny kontrakt a len tak proste hrať s kľudom, zlepšovať sa a dokázať, že si tie peniaze zaslúžim. Verím tomu, že všetko je tak, ako má byť a som šťastný, že to je tak, ako to je,“ vyjadril sa Slafkovský v rozhovore pre TV Markíza a jedným dychom ešte vtipne dodal.

„Je to super aj pre celú moju rodinu, aj ľudí, ktorí mi pomohli k tomu, že sa toto mohlo stať. Som rád, že naši už nemusia nič robiť,“ uzavrel so smiechom Slafkovský. Nový Čas v tejto súvislosti oslovil Jurajových rodičov, ale do uzávierky tohto vydania nereagovali.

Legendárny slovenský hokejista a člen Siene slávy NHL Marián Hossa.
Marián Hossa hodnotí megakontrakt Slafkovského: Také peniaze môžu s hráčmi zamávať! Zobraziť článok

Tomáš Tatar (v bielom) je s Devils krok od vypadnutia z play off.
Tatar po podpise novej zmluvy: Bol som smutný, keď som... Zobraziť článok

Roberto Baggio pred osudovou penaltou vo finále MS.
Z miláčika sa stal vyvrheľ: Legenda žije v ústraní a venuje sa farmárčeniu! Nedávno prežila horor Zobraziť článok

Ilustračná fotografia.
Smutné správy zo sveta športu: Zomrel olympijský šampión († 51), majstra sveta († 42) zastrelili Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk