Humor Juraja Slafkovského neopúšťa ani po podpise megakontraktu: Teší ma, že naši už nemusia robiť!

Jednoduchý nábytok a útulná atmosféra. Hokejová hviezda Juraj Slafkovský (20) sa po podpise megakontraktu v NHL prihovoril zámorským ...

Jednoduchý nábytok a útulná atmosféra. Hokejová hviezda Juraj Slafkovský (20) sa po podpise megakontraktu v NHL prihovoril zámorským novinárom zo svojej izby na Slovensku.

Fotogaléria

Draftová jednotka z roku 2022 priznala, že rokovania o osemročnej zmluve v celkovej hodnote 60,8 milióna dolárov pre neho neboli primárne len o peniazoch. Aj keď je rodák z Košíc rád, že jeho rodičia už teraz nemusia nič robiť.

„Montreal milujem a cítim, že sme na dobrej ceste. Snažíme sa tu niečo spoločne vybudovať a ja som rád, že môžem byť toho najbližšie roky súčasťou,“ povedal vysmiaty Slafkovský zámorským novinárom tesne po podpise zmluvy zo svojej izby na Slovensku.

„Celý proces išiel celkom rýchlo. Sám som bol z toho v šoku. Veľa sa príliš okolo toho nerozprávalo. Pre mňa to nebolo o peniazoch, chcel som proste ostať v Montreale. Ak by som chcel viac peňazí, mohol som počkať a podpísať kontrakt na menej rokov, ale cítil som, že chcem mať dlhšiu zmluvu, aby som sa tým nemusel zaoberať a mohol sa sústrediť len na víťazstvá,“ priznal dvadsaťgólový strelec NHL s tým, že veľký úspech oslávi zrejme cez víkend. Ako však sám prízvukuje, veľké peniaze mu podľa neho hlavu nepopletú a má aj plán, čo s nimi v budúcnosti urobí.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk