Oremus má v Slovane nových asistentov: Na lavičku prichádzajú bývalí reprezentanti

Tomáš Surový (42) a Jaroslav Obšut (47) sa stali novými asistentmi hlavného trénera Petra Oremusa (53) v hokejovom Slovane Bratislava. ...
  • Zdroj: TASR

Tomáš Surový (42) a Jaroslav Obšut (47) sa stali novými asistentmi hlavného trénera Petra Oremusa (53) v hokejovom Slovane Bratislava. K účastníkovi Tipos extraligy sa pripoja 22. júla, kedy mužstvo odštartuje letnú prípravu.

FOTOGALÉRIA: Peter Oremus

Surový pôsobil ako asistent trénera dve sezóny v rodnej Banskej Bystrici, jeden rok v Michalovciach a vlani zároveň ako asistent trénera reprezentácie Slovenska do 20 rokov. Počas svojej aktívnej hráčskej kariéry získal striebro na MS 2012, ktoré sa konali vo Fínsku a Švédsku.

Slovan Bratislava v uplynulom ročníku Tipos Extraligy skončil pred bránami semifinále.
Dedička Elena Hrubá predáva HC Slovan: Čo na to možný kupec? Zobraziť článok

"Nesmierne si vážim príležitosť pracovať v takom veľkom klube, aký je Slovan Bratislava. Zároveň je pre mňa osobne obrovskou cťou spolupracovať s takým skvelým a rešpektovaným trénerom, ako je Peter Oremus. Verím, že spoločnými postupnými krokmi vrátime Slovan späť na pozície, ktoré mu patria. Samozrejme, všetko musí byť podložené poctivou prácou nás všetkých v klube. Veľmi sa na túto výzvu teším a pristupujem k nej s maximálnou pokorou," povedal Surový pre hcslovan.sk.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk