Bizár na EURO: Pred brankára prileteli tenisky, jednu odkopol, potom dostal gól

Kuriózny moment, ktorý definitívne pochoval rumunskú nádej na postup do štvrťfinále. Bizarná situácia sa zrodila pri utorňajšom osemfinálovom ...
  • Zdroj: SITA/AP

Kuriózny moment, ktorý definitívne pochoval rumunskú nádej na postup do štvrťfinále. Bizarná situácia sa zrodila pri utorňajšom osemfinálovom zápase majstrovstiev Európy medzi Rumunskom a Holandskom (0:3).

„Páči sa mi, ako brankár tu jednu tenisku odkopáva predtým, ako sa snaží zasiahnuť,“ vtipkoval v britskej televízii bývalý anglický futbalista Gary Lineker.

Ronaldo sa rozplakal priamo počas osemfinálového súboja proti Slovinsku.
Nedali si pozor alebo to spravili naschvál? Televízia totálne zosmiešnila Cristiana Ronalda! Zobraziť článok

"Som hrdý a potešený z nášho výkonu. V defenzíve sme hrali solídne a súperovi toho veľa nedovolili. Mohli sme dať aj viac gólov. Po turbulentnom týždni, keď bolo toho veľa povedané, sme museli dnes niečo ukázať a nám sa to podarilo. Vedeli sme, že po predošlom zápase musíme zahrať lepšie. Každý zobral na seba zodpovednosť, každý išiel do osobných súbojov s cieľom ich vyhrať, získavali sme druhé lopty a vytvárali si šance. Ak hráme takýto dobrý futbal, dodáva nám to sebavedomie,“ povedal pre agentúru Reuters kapitán Holandska Virgil van Dijk.

Online prenos z osemfinále EURO Rumunsko - Holandsko.
Rumunsko - Holandsko ONLINE: Jasná záležitosť v podaní favorita Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk