Bizár na EURO: Pred brankára prileteli tenisky, jednu odkopol, potom dostal gól

Kuriózny moment, ktorý definitívne pochoval rumunskú nádej na postup do štvrťfinále. Bizarná situácia sa zrodila pri utorňajšom osemfinálovom ...
  • Zdroj: SITA/AP

Kuriózny moment, ktorý definitívne pochoval rumunskú nádej na postup do štvrťfinále. Bizarná situácia sa zrodila pri utorňajšom osemfinálovom zápase majstrovstiev Európy medzi Rumunskom a Holandskom (0:3).

FOTOGALÉRIA: Florin Nita

V nadstavenom čase sa rútil na rumunskú bránku striedajúci Donyell Malen (25). Brankár Florin Nita (37), inak bývalý gólman Sparty Praha, sa pripravoval na Malenov nájazd a zakončenie. Všimol si však na trávniku tenisky, ktoré tam dopadli z tribúny za bránkou. Jednu tenisku, ktorá mu prekážala, sa mu podarilo odkopnúť o čosi ďalej. Rýchlo sa narovnal, ale vzápätí prišlo zakončenie, lopta okolo neho preletela a smerovala do siete.

Ťažko povedať, či práve tenisky rozhodili rumunského brankára v koncentrácii. Malen svojim druhým gólov v zápase upravil na konečných 3:0 a pre rumunský tím to znamenalo koniec nádejí na postup. Tenisky prileteli pravdepodobne od rumunských fanúšikov, za bránkou Nita bol totiž rumunský sektor priaznivcov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk