Nedali si pozor alebo to spravili naschvál? Televízia totálne zosmiešnila Cristiana Ronalda!

Takto sme najväčšiu futbalovú hviezdu ešte nevideli. Portugalčan Cristiano Ronaldo (39) sa rozplakal priamo počas osemfinálového súboja ...
  • Zdroj: SITA/AP

Takto sme najväčšiu futbalovú hviezdu ešte nevideli. Portugalčan Cristiano Ronaldo (39) sa rozplakal priamo počas osemfinálového súboja proti Slovinsku. Britská televízia sa mu za to poriadne vysmiala.

Škandál známej televízie

Britská stanica BBC si zo sĺz Cristiana Ronalda spravila srandu. Keď pustili záznam nepremenenej penalty, svietil pri tom na obrazovke potupný nápis Misstiano Penaldo, čo bola slovná hračka na meno bývalého strelca Realu Madrid či Manchestru United a jeho neúspešný pokus. Ihneď sa na televíziu spustila kritika.

Hneval sa aj bývalý anglický reprezentant a obranca FC Chelsea John Terry. „BBC, toto je hanba!“ napísal na sociálnej sieti Instagram. Príspevok však neskôr zmazal.

Najaktívnejší strelec

Ronaldo je strelecky najaktívnejší hráč turnaja. Na konte má už 20 pokusov. Za ním sú s 15 strelami Nemec Kai Havertz a Francúz Kylian Mbappé. V TOP 20 je z našich len Lukáš Haraslín s 8 streleckými pokusmi.

Televízny expert Ladislav Borbély a tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona
Borbély vracia úder trénerovi Calzonovi: Správa sa ako najvyšší inkvizítor! Zobraziť článok

Turci doplnil zoznam štvrťfinalistov-
Spoznali sme aj posledného štvrťfinalistu EURO 2024: Turci zvládli obrovskú drámu Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk