Nedali si pozor alebo to spravili naschvál? Televízia totálne zosmiešnila Cristiana Ronalda!

Takto sme najväčšiu futbalovú hviezdu ešte nevideli. Portugalčan Cristiano Ronaldo (39) sa rozplakal priamo počas osemfinálového súboja ...
  • Zdroj: SITA/AP

Takto sme najväčšiu futbalovú hviezdu ešte nevideli. Portugalčan Cristiano Ronaldo (39) sa rozplakal priamo počas osemfinálového súboja proti Slovinsku. Britská televízia sa mu za to poriadne vysmiala.

FOTOGALÉRIA: Ronaldo

Cristiano pálil na bránu Jana Oblaka (31) ako pri Verdune, ale nie a nie dať gól. Dokonca mu slovinský gólman chytil na konci prvého predĺženia aj pokutový kop, čo akoby Portugalčana psychicky zlomilo.

Ronaldo sa po nepremenenej penalte rozplakal a slzy neudržala ani jeho mama, ktorá zápas sledovala na tribúne. „Mal som šancu posunúť tím bližšie k postupu a nezvládol som to. Neviem, či som pokutový kop zahral dobre, alebo zle, ale počas sezóny som sa nemýlil ani raz. Keď som to potreboval najviac, Oblak mi penaltu chytil,“ opísal situáciu, po ktorej ho utešovali spoluhráči.

Cristiano Ronaldo v slzách.
Ronaldo prežíval v osemfinále obrovské emócie: Plakal on, jeho mama i fanúšikovia Zobraziť článok

Neskôr im podporu vrátil v penaltovom rozstrele, keď išiel ako prvý a premenil svoj pokus. Bol to nakoniec víťazný zásah, pretože všetky tri pokusy Slovincom chytil Diogo Costa (24). Na turnaji však zatiaľ Rolando gólovo mlčí a trápil sa aj v osemfinále. „Chvíľami som si myslel, že sa na ihrisku zbláznim. Dostával som sa do šancí a nič. V kľúčovej chvíli sa nám však podarilo zomknúť a postúpiť. Slovinci hrali srdnato, špeciálna pochvala patrí ich brankárovi Oblakovi, poriadne nás trápil,“ dodal.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk