Tatar po podpise novej zmluvy: Bol som smutný, keď som...

Vracia sa do známeho prostredia! Po ročnej anabáze v Colorade a následne v tíme Seattle si kapitán hokejovej reprezentácie Tomáš Tatar ...
  • Zdroj: SITA/AP

Vracia sa do známeho prostredia! Po ročnej anabáze v Colorade a následne v tíme Seattle si kapitán hokejovej reprezentácie Tomáš Tatar (33) opäť oblečie dres New Jersey Devils.

Ako voľný hráč sa s vedením Diablov dohodol na ročnej zmluve, ktorá mu vynesie ročný plat okolo 1,8 milióna dolárov. Denníku Nový Čas bezprostredne po podpise kontraktu poskytol exkluzívny rozhovor.

FOTOGALÉRIA: tatar jersey

Takže máte kontrakt vo vrecku?

Áno, utorok večer som podpísal ročnú zmluvu s New Jersey.

Vy ste boli od 1. júla voľným hráčom, koľko klubov malo o vaše služby záujem?

Boli nejaké tímy v hre, ale nebolo to podľa mojich predstáv. Akonáhle som sa dozvedel, že organizácia New Jersey má o mňa opäť záujem, tak som sa snažil urobiť všetko preto, aby som mohol ísť nazad do tohto klubu. A to sa aj podarilo, takže som veľmi rád, že po roku budem opäť ich súčasťou.

Takže je výhoda, že sa vraciate do známeho prostredia?

Áno, poznám spoluhráčov, vedenie i celé zázemie. A navyše si dobre rozumiem s manažérom, takže to zavážilo. Bol som pred rokom aj smutný, keď som odchádzal, teraz sa teším na novú výzvu.

Tomáš Tatar v zápase s Poľskom na MS 2024
Tiká prestupová bomba: Skončí Tomáš Tatar v českej lige? Zobraziť článok

Odkedy ste boli s Jersey v kontakte?

Ja som do konca júna nemohol s nikým hovoriť, iba so Seattlom, keďže som bol ich hráč. Takže tie telefonáty a debaty prebehli iba pár hodín dozadu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk