Slafkovský pri rekordnom podpise myslel aj na najbližších: Som rád, že rodičia...

Juraj Slafkovský (20) sa začiatkom júla zaradil medzi absolútnu slovenskú elitu. Môže za to podpis novej zmluvy s Montrealom Canadiens ...
  • Zdroj: TASR

Juraj Slafkovský (20) sa začiatkom júla zaradil medzi absolútnu slovenskú elitu. Môže za to podpis novej zmluvy s Montrealom Canadiens v zámorskej NHL. S kanadským celkom sa dohodol na osemročnom kontrakte v hodnote 60,8 milióna dolárov.

FOTOGALÉRIA: Slafkovský pri rekordnom podpise myslel aj na najbližších

Táto suma košického rodáka okamžite vystrelila medzi špičku v porovnaní s ostatnými hviezdnymi krajanmi. Viac mal na papieri len legendárny Marián Hossa, ktorý s Chicagom Blackhawks podpísal zmluvu na 63,3 milióna dolárov. V jeho prípade však išlo o dvanásťročné pôsobenie. S priemerom 7,6 milióna na sezónu je tak Slafkovský slovenským rekordmanom.

Samozrejme, Juraj z tohto úspechu neskrýva nadšenie, no zároveň nezabúda ani na tých najbližších. „Je to super pre celú moju rodinu aj ľudí, ktorí mi pomohli k tomu, že sa to mohlo stať. Som rád, že naši už nemusia nič robiť,“ povedal úprimne talentovaný útočník pre portál tvnoviny.sk.

Na snímke Juraj Slafkovský.
Bombastická správa zo zámoria: Slafkovský sa zapísal do histórie, zarobí obrovský balík! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk