Vracia sa na dobre známe miesto: Tatar podpísal novú NHL zmluvu a zahrá si so Slovákom!

Tomáš Tatar (33) pokračuje v NHL! Z trhu s voľnými hráčmi, ktorý sa otvoril 1. júla, ho získal klub New Jersey Devils, kde už rodák z ...
  • Zdroj: TASR

Tomáš Tatar (33) pokračuje v NHL! Z trhu s voľnými hráčmi, ktorý sa otvoril 1. júla, ho získal klub New Jersey Devils, kde už rodák z Ilavy v minulosti pôsobil. V jednom tíme sa navyše stretne s talentovaným obrancom Šimonom Nemcom (20).

FOTOGALÉRIA: Tatar podpísal novú NHL zmluvu a zahrá si so Slovákom!

Slovenský hokejový útočník pôsobil u „diablov" v sezónach 2021/2022 a 2022/2023. V 158 stretnutiach základnej časti a 12 play-off dueloch tam celkovo nazbieral 79 kanadských bodov. Minulý ročník odohral v Colorade Avalanche a Seattli Kraken s bilanciou 9 gólov a 16 asistencií v 70 vystúpeniach.

Po jednoročnej prestávke si tak oblečie dobre známy dres. S generálny manažérom Tomom Fitzgeraldom sa dohodol na zmluve na jednu sezónu v hodnote 1,8 milióna amerických dolárov.

„Áno, podpísal som kontrakt s New Jersey. Som rád, že sa vraciam do bývalého klubu," povedal Tomáš Tatar exkluzívne pre náš portál, o ktorého mali záujem aj iné kluby, ale rozhodol sa pre návrat do známeho prostredia.

Na snímke Juraj Slafkovský.
Bombastická správa zo zámoria: Slafkovský sa zapísal do histórie, zarobí obrovský balík! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk