Borbély vracia úder trénerovi Calzonovi: Správa sa ako najvyšší inkvizítor!

Taliansky tréner Francesco Calzona (55) po prílete na Slovensko z ME neriešil iba hernú stránku, ale sám sa pustil do ľudí, ktorí ho ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (TASR)

Taliansky tréner Francesco Calzona (55) po prílete na Slovensko z ME neriešil iba hernú stránku, ale sám sa pustil do ľudí, ktorí ho počas jeho pôsobenia pri našej reprezentácii kritizovali.

Riaditeľom kritikov je podľa neho Ladislav Borbély (69). Ten to len tak nenechal a zareagoval na vyjadrenia kouča. Čuduje sa mu však, že si pekný okamih návratu z úspešného šampionátu sám pokazil negativistickými invektívami, ktorými sa dostal podľa neho do ofsajdu.

FOTOGALÉRIA: Borbély vracia úder trénerovi Calzonovi

Nie je to prvýkrát, čo si Calzona otvoril ústa smerom k expertom, ktorí mali na niečo kritický pohľad. Po konci kvalifikácie ich dokonca prirovnal k opilcom. „Používajú také isté slová ako ľudia, čo idú o piatej ráno z baru a vypili tam desať pív,“ povedal po poslednom kvalifikačnom zápase v Bosne a Hercegovine s tým, že je to vraj poslednýkrát, čo hovorí o expertoch.

Neprešlo však ani osem mesiacov a opäť o nich hovoril, dokonca teraz už menovite. V desiatke škodcov nášho futbalu sú podľa neho napr. aj Ján Kozák, Róbert Vittek, Ján Mucha, no hlavne Borbély. Toho Calzona považuje za riaditeľa kritikov, pričom sa podľa neho do futbalu nerozumie.

Luxemburská rozbuška

Borbély teraz zopakoval, že Calzona má evidentné problémy a nedostatok skúseností s komunikáciou, čo sa ukázalo aj pri kauzách Weiss, Čavrič či Mak. „Teraz si na pušku môže dať ďalší zárez, že potvrdzuje, že nie je schopný a ochotný prijať kritický pohľad, aj keď má vo svojej podstate konštruktívny zámer. Keď ho tam on necíti a ani ho tam nechce nájsť, potom je veľmi ťažká komunikácia a dominuje jeho osobná samoľúbosť,“ povedal v rozhovore pre Šport24.sk, ktorý nájdete TU.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk