Kapitána USA vytočil rozhodca i VAR systém: Nemôžem uveriť tomu, čo som videl

Futbalisti USA na Copa América dohrali. Do vyraďovacej časti nepostúpili. V poslednom zápase skupiny prehrali s Uruguajom 0:1. Po stretnutí ...
  • Zdroj: SITA/AP

Futbalisti USA na Copa América dohrali. Do vyraďovacej časti nepostúpili. V poslednom zápase skupiny prehrali s Uruguajom 0:1. Po stretnutí bol poriadne vytočený americký kapitán Christian Pulisic (25), ktorý sa hneval najmä na hlavného rozhodcu, ktorý po záverečnom hvizde americkému kapitánovi ani nepodal ruku.

FOTOGALÉRIA: Christian Pulisic

„Nemôžem uveriť tomu, čo som videl,“ uviedol pre zámorské médiá Pulisic. Kapitána USA vytočila najmä sporná situácia zo 66. minúty, kedy Mathias Olivera strelil rozhodujúci gól.

 

 

Z opakovaných záberov to vyzeralo tak, že uruguajský futbalista zakončoval v ofsajdovej pozícii. VAR gól potvrdil, rozhodca Ortega si celú situáciu dokonca nepozrel ani na monitore. Kapitán Američanov po zápase gestikuloval smerom k rozhodcovi, aby sa išiel tešiť s futbalistami Uruguaja.

Cristiano Ronaldo v slzách.
Ronaldo prežíval v osemfinále obrovské emócie: Plakal on, jeho mama i fanúšikovia Zobraziť článok

„Úprimne chcem povedať, že toto som ešte nevidel. Nemôžem uveriť tomu, ako sa rozhodca v tomto zápase správal. Nie je to však dôvod, prečo sme prehrali. Z domáceho turnaja nie sme mimo hry kvôli rozhodcom,“ uznal kapitán USA.

Schranz strelil na turnaji tri góly.
Futbalový agent o možnom prestupe Schranza: Góly mu určite pomohli, môže si finančne prilepšiť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk