Balotelli ožratý na mol: Nevládal stáť na nohách, ležal na ceste!

Dovolenka v štýle Maria Balotelliho asi ani nemôže vyzerať inak! Taliansky futbalový útočník sa poriadne odviazal, opitý pod obraz boží ...
  • Zdroj: NORTHFOTO

Dovolenka v štýle Maria Balotelliho asi ani nemôže vyzerať inak! Taliansky futbalový útočník sa poriadne odviazal, opitý pod obraz boží nevládal stáť na nohách a spadol na cestu, kde si chvíľu poležal.

FOTOGALÉRIA: Mario Balotelli

Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli má za sebou množstvo škandálov a kontroverzií, no a nedávno rozšíril svoju zbierku. Evidentne zapíjal žiaľ po prehre talianskych futbalistov v osemfinále so Švajčiarskom 0:2 a ich vypadnutie z EURO 2024. Sociálnymi sieťami sa šíri video, na ktorom vidieť 33-ročného futbalistu poriadne opitého, ako nedokáže stáť na nohách. Potáca sa, padá na zem, kamarát sa mu snaží pomôcť vstať na nohy.

Naši hrali tímovo, ale viacerí si zrejme pomohli k prestupom.
Česi zložili spoločný tím so Slovákmi na EURO 2024: Totálna dominancia našich! Zobraziť článok

Incident sa odohral v známom talianskom letovisku Lignano Pineta v meste Udine. Známy búrlivák a rebel sa snaží celú situáciu bagatelizovať. "Videl som video, kde padáme s priateľom na zem, ležíme, skáčeme, beháme, nevidím problém stráviť večer s priateľmi bez toho, aby sme niekoho urazili. Prečo ma odsudzujú? Nevideli ste všetky zábery. Po takejto hre talianskeho národného tímu by sa malo diskutovať o tom, že som bol opitý? Zamyslime sa nad vážnymi vecami, chlapci,“ cituje Balotelliho Corriere dello Sport.

Mario Balotelli hrával v minulosti za európske veľkokluby ako Inter Miláno, Manchester City, AC Miláno či FC Liverpool. V posledných rokoch ale jeho kariéra značne upadla. Tímy strieda ako ponožky, od roku 2019 hrával za Nice, Marseille, Bresciu, Monzu, Demirspor, Sion a minulý rok sa znovu vrátil do tureckého Demirsporu, kde mu vypršala zmluva a momentálne je voľný hráč.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk