Česi zložili spoločný tím so Slovákmi na EURO 2024: Totálna dominancia našich!

Obrovská poklona od bratov Čechov! Poskladali spoločnú ideálnu jedenástku aj so slovenskými hráčmi a chlapci spod Tatier v nej majú jasnú ...
  • Zdroj: sita

Obrovská poklona od bratov Čechov! Poskladali spoločnú ideálnu jedenástku aj so slovenskými hráčmi a chlapci spod Tatier v nej majú jasnú prevahu.

V obrane by nechýbal veterán Peter Pekarík, ktorý ako keby dokázal zastaviť čas. "Pekarík bol ako poliaty živou vodou. Nekazil, bol spoľahlivý. Keby vyrovnal v predĺžení proti Anglicku, je kráľom. Top slovenské prekvapenie." Defenzívnu formáciu československého tímu by dopĺňal aj stopér Milan Škriniar, ktorý má za sebou nie príliš vydarenú prvú sezónu v drese PSG a špekuluje sa o jeho odchode. "Defenzíve to šliapalo a hrádza menom Škriniar bola spoľahlivým tmelom medzi Vavrom a Hanckom. Naviac je to vodca. Špekuluje sa o jeho odchode do Turecka, pritom by na top ligu ešte v pohode stačil svojou komplexnosťou."

V ideálnej československej zostave figuruje aj Dávid Hancko, ktorý má podľa všetkého v lete pred sebou veľký prestup z Feyenoordu Rotterdam. "Hviezdy svetového formátu z neho boli nešťastné. Po Lobotkovi a Schranzovi sa zaradil medzi najlepších hráčov mužstva. Top moment zaznamenal proti Belgicku, keď na bránkovej čiare vychytal Bakayokovu gólovú strelu."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk