Česi zložili spoločný tím so Slovákmi na EURO 2024: Totálna dominancia našich!

Obrovská poklona od bratov Čechov! Poskladali spoločnú ideálnu jedenástku aj so slovenskými hráčmi a chlapci spod Tatier v nej majú jasnú ...
  • Zdroj: sita

Obrovská poklona od bratov Čechov! Poskladali spoločnú ideálnu jedenástku aj so slovenskými hráčmi a chlapci spod Tatier v nej majú jasnú prevahu.

FOTOGALÉRIA: Československý tím EURO 2024

Slovenská futbalová reprezentácia zanechala na EURO 2024 výborný dojem. O senzáciu sa postarala hneď v úvodnom zápase na turnaji, keď porazila silné Belgicko 1:0. Po ďalšej senzácii siahali Slováci v osemfinále proti Anglicku, keď ešte minútu pred koncom vyhrávali 1:0. Napokon prehrali 1:2 po predĺžení, no ukázali fantastický výkon, odhodlanie a bojovnosť až do konca.

Ohúrení výkonmi Slovákov na EURO 2024 zostali aj v Česku. Svedčí o tom ideálna československá jedenástka, ktorú zostavili redaktori portálu iSport.cz a jasnú prevahu v nej majú Slováci, ktorých je v nej až osem v porovnaní len s troma českými hráčmi.

Brankárom spoločného československého tímu by podľa iSportu bol Martin Dúbravka. "Na úvod proti Belgicku exceloval, Lukakove bomby pohotovo pochytal. Potom inkasoval päť gólov v troch zápasoch, neisto pôsobil snáď len pri prvom góle s Ukrajinou, inak nešlo vyložene o jeho chyby. V porovnaní so Staňkom bol oporou, aj keď sa ukázalo, že veľkým nedostatkom je hra nohami," píše iSport.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk