Šokujúce video sa šíri internetom: Gól Anglicka podľa neho nemal platiť!

Slovenská reprezentácia sa po prehre s Anglickom musela rozlúčiť s európskym šampionátom, pričom ešte pár sekúnd pred koncom mala na ...
  • Zdroj: mšj

Slovenská reprezentácia sa po prehre s Anglickom musela rozlúčiť s európskym šampionátom, pričom ešte pár sekúnd pred koncom mala na dosah obrovské prekvapenie.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Anglicko

Na sociálnych sieťach sa totiž objavilo video z tribúny, podľa ktorého viacero priaznivcov tvrdí, že anglický hráč pri autovom vhadzovaní v 95. minúte prekročil postrannú čiaru. Následne sa lopta v šestnástke dostala na kopačku Bellinghama, ktorý zachránil Angličanov od blamáže a vyrovnal na 1:1.

„Kamarát si všimol, gól nemal platiť! Pri vhadzovaní prekročil čiaru,“ napísal nám jeden z priaznivcov na sociálnych sieťach. Zábery sa začali vo veľkom šíriť na sociálnych sieťach, no rozhodcovia na ihrisku situáciu nechali tak a vyrovnanie Angličanov platilo. Nezasiahol ani systém VAR, ktorý si žiadne porušenie nevšimol.

Malo teda vyrovnanie Angličanov v samom závere platiť alebo sa Kyle Walker pri vhadzovaní previnil proti pravidlám a prekročil nohou postrannú čiaru? Slovákom počas šampionátu viackrát pomohol systém VAR. Už v prvom stretnutí proti Belgicku neuznal nášmu súperovi dva góly a videorozhodca nám podal pomocnú ruku aj proti Anglicku, keď na začiatku druhého polčasu vyrovnal Phil Foden, no v čase prihrávky stál v ofsajde.

V prípade autového vhadzovania však VAR nezasahoval a výstavný kúsok z kopačky Judea Bellinghama napokon platil a nabudení Angličania následne v úvode predĺženia strelili víťazný gól.

Marián Gáborík poslal odkaz slovenským futbalovým reprezentantom.
Nahnevaný Gáborík posiela odkaz slovenským futbalistom: TOHTO hráča ste mali dať dole! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk