Nahnevaný Gáborík posiela odkaz slovenským futbalistom: TOHTO hráča ste mali dať dole!

V dramatickom osemfinálovom dueli majstrovstiev Európy medzi Slovenskom a Anglickom chýbalo našim reprezentantom len pár sekúnd k tomu, ...
  • Zdroj: archív

V dramatickom osemfinálovom dueli majstrovstiev Európy medzi Slovenskom a Anglickom chýbalo našim reprezentantom len pár sekúnd k tomu, aby sa postarali o veľké prekvapenie.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Anglicko

Slovenskí futbalisti však v posledných sekundách druhého polčasu napokon inkasovali vyrovnávajúci presný zásah a po nevydarenom predĺžení sa s turnajom museli rozlúčiť.

Napínavý súboj so smutným koncom sledoval aj bývalý slovenský hokejista Marián Gáborík, ktorý následne slovenským reprezentantom poslal prostredníctvom sociálnych sietí odkaz.

„Toto je odkaz pre našich futbalistov, chlapci, pozdravujem vás. Chcel by som vám veľmi poďakovať za skvelú reprezentáciu a tie výkony, ktoré ste odviedli, za to srdiečko a bojovnosť. Makali ste ako šróby, išli ste naozaj ako píly,“ chválil Gáborík slovenských futbalistov.

„Škoda toho posledného zápasu. V tej poslednej minúte mi bolo až do plaču. Viem si predstaviť, čím si teraz prechádzate, veľká škoda,“ dodal so zármutkom v hlase bývalý hráč NHL.

„Toho Jordana Pickforda mal dať niekto dole, to je... škoda hovoriť. Nervy mám, ty kokos...,“ povedal na záver na adresu gólmana anglickej reprezentácie.

Na snímke slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka sa usmieva počas tlačovej konferencie.
Rázne slová nového trénera Neapola: TOTO povedal o Lobotkovi! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk