Bellingham pobúril obscénnym gestom: Výsmech Slovákom?

Hviezdny anglický futbalista Jude Bellingham sa v osemfinálovom zápase EURO 2024 proti Slovensku zaskvel famóznymi nožničkami v nadstavenom ...
  • Zdroj: Northfoto

Hviezdny anglický futbalista Jude Bellingham sa v osemfinálovom zápase EURO 2024 proti Slovensku zaskvel famóznymi nožničkami v nadstavenom čase. No veľký rozruch spôsobilo obscénne gesto v rámci jeho gólovej oslavy. Vysmieval sa Slovákom?

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Anglicko

Slovensko siahalo v osemfinále EURO 2024 po obrovskej senzácii. S Anglickom vyhrávalo ešte v samotnom závere 1:0 po góle Ivana Schranza. Rozhodca nastavil šesť minút a v 95. minúte prišiel ako blesk z jasného neba famózny gól nožničkami od hviezdneho Judea Bellinghama. Poslal zápas do predĺženia, v ktorom o triumfe Albionu rozhodol Harry Kane.

Bellingham sa po parádnom zásahu nechal uniesť obrovskými emóciami a v rámci oslavy sa prezentoval obscénnym gestom. Podľa mnohých fanúšikov sa posmieval smerom k lavičke slovenského tímu. Ako išiel smerom k stredovému kruhu triasol si rukou pred rozkrokom a smial sa smerom mimo ihriska.

Anglický stredopoliar Declan Rice (druhý zľava) vulgárne zaútočil na trénera Slovákov Calzonu.
Nechutná dohra osemifinále: Hviezda Angličanov vulgárne zaútočila na Calzonu Zobraziť článok

Samotný Angličan sa obhajoval a po zápase na sociálnej sieti X ku kontroverznému momentu napísal: "Gesto k blízkym priateľom, ktorí boli na zápase. Nič viac než rešpekt k tímu Slovenska, za to ako dnes večer hrali," reagovala hviezda Realu Madrid.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk