Po vypadnutí z ME máme aj jednu dobrú správu: Slovensko našlo strelca i útočníka

Aj štvrtýkrát na ME vstúpili naši reprezentanti do zápasu do veľkom štýle, ale ani proti Anglicku vysoké tempo neudržali, skôr ich to ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Aj štvrtýkrát na ME vstúpili naši reprezentanti do zápasu do veľkom štýle, ale ani proti Anglicku vysoké tempo neudržali, skôr ich to teraz ešte viac dobehlo. Úspech bol síce blízko, ale aj tak bude na čo spomínať. Oznámkovali sme výkony našich hráčov v osemfinále na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

László Bénes (5) – Keď sa súper po druhom góle stiahol, dostal sa do hry. Poslal dobrú lopta na Pekaríka, lenže vyrovnávajúci gól z toho nebol.

Matúš Bero (4) – Ak by sa dostal na turnaji väčšiu minutáž už skôr, nemusel byť Kucka na konci úplne vyfľusnutý a Bero by sa nemusel niekoľko minút hľadať, čím by nám pomohol zápas dokopať do konca.

Norbert Gyömbér (3) – Mnohí ho teraz budú pranierovať, keďže krátko po jeho príchode bolo z 1:0 otočené na 1:2, pričom hlúpo vyrobil štandardku pred víťazným gólom. Lenže to tréner Calzona ho namočil do tejto situácie, keďže piatym obrancom do línie spôsobil chaos. Chalani zrazu nevedeli, kto má čo robiť a koho brániť. Nehovoríme, že nemal ísť na ihrisko, len nie ako tretí stopér, ale napr. ako defenzívny stredopoliar miesto Lobotku. Vtedy by sme to určite „uskákali“, čo bol vlastne zámer s jeho nasadením.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk