Po vypadnutí z ME máme aj jednu dobrú správu: Slovensko našlo strelca i útočníka

Aj štvrtýkrát na ME vstúpili naši reprezentanti do zápasu do veľkom štýle, ale ani proti Anglicku vysoké tempo neudržali, skôr ich to ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Aj štvrtýkrát na ME vstúpili naši reprezentanti do zápasu do veľkom štýle, ale ani proti Anglicku vysoké tempo neudržali, skôr ich to teraz ešte viac dobehlo. Úspech bol síce blízko, ale aj tak bude na čo spomínať. Oznámkovali sme výkony našich hráčov v osemfinále na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

David Strelec (7) – Keby naposledy bol vo vážnom zápase naším najlepším hráčom útočník? Asi Vittek v Juhoafrickej republike... Vybojoval žltú kartu pre Guéhiho, sklepol loptu do šance pre Haraslína, ktorého neskôr ešte lepšie vysunul. Bola radosť sa naňho pozerať. Z polovice však mal trafiť odkrytú bránu, čím by bolo 2:0 a vymaľované. Druhým negatívom je to, že vydržal hrať len hodinu, čo je veľmi málo. Ak však bude takto pokračovať, dlhodobý problém s útočníkom je vyriešený.

Lukáš Haraslín (6) – Trafil do Guéhiho namiesto do siete. Bellingham pri ňom nestíhal a zastavil ho len za cenu žltej karty. Lenže to bolo v úvodnej časti duelu. Potom aj on, ako všetci, doplatili na to, že hrali na ME prakticky stále. Dobehlo nás to, že tréner takmer vôbec nerotoval zostavu.  

Tomáš Suslov (4) – Prihrávky mal síce slušné, ale na konte má skôr zbytočné straty lôpt. Na to, že hral s predĺžením hodinu, tak ukázal málo.

Róbert Boženík (4) – Mal síce viac dotykov s loptou ako Strelec, ale prakticky nič s ňou nedokázal urobiť. Jedno zakončenie vedľa brány, a to je všetko.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk