Hamšíkov otec Richard dal osemfinále košom a uprednostnil grilovačku: Ohnivá šou pri obrovskej vatre!

Slovenská futbalová reprezentácia odohrala v nedeľu podvečer osemfinálový zápas na EURO 2024 proti favorizovanému Anglicku.
  • Zdroj: anc

Slovenská futbalová reprezentácia odohrala v nedeľu podvečer osemfinálový zápas na EURO 2024 proti favorizovanému Anglicku.

FOTOGALÉRIA: Ohnivá šou pri obrovskej vatre!

Našich chlapcov však neprišli priamo na tento prestížny zápas podporiť rodičia a ani sestra Mareka Hamšíka, ktorí nechýbali v dueli s Rumunskom. Zvolili spoločné chvíle na Slovensku a roztočili to v luxusnom zrube našej futbalovej legendy.

Slovenskí Sokoli si to včera od 18.00 rozdali o postup do štvrťfinále EURO 2024 s favorizovaným Anglickom. Zverenci trénera Francesca Calzonu podriadili celú prípravu práve tomuto súperovi a boli navyše sebavedomí v tom, že reálne môžu pomýšľať na úspech. Veď naši reprezentanti už ukázali, že sa dá poraziť každého, pretože už v úvodnom dueli na európskom šampionáte všetkých šokovali triumfom nad Belgickom 1:0.

Ďalší zázrak sa však nekonal a naši chlapci po bojovnom výkone nestačili na slávny Albión, ktorému podľahli. Vo včerajšom dueli mali obrovskú fanúšikovskú prevahu na tribúnach Angličania. Našich chlapcov však prišlo podporiť približne 10-tisíc fanúšikov spod Tatier. Rovnako ako v predošlých zápasoch nechýbali ani rodiny slovenských reprezentantov.

Na zápase nechýbalo množstvo rodinných príslušníkov našich hviezd. Prišli aj synovia Mareka Hamšíka Christián a Lucas. Neopakovala sa však situácia zo zápasu s Rumunskom, keď klan Hamšíkovcov obsadil Frankfurt už pred stretnutím, keď sa vo fanzóne najskôr objavil otec nášho legendárneho záložníka Richard s priateľkou. Neskôr prišla aj mama Renáta spoločne s dcérou Michaelou a jej synmi.

Počas skupinových bojov sa na našich zápasoch objavili azda všetci Hamšíkovci. Ako sme už spomínali, prišla aj Michaela Garganová so svojimi synmi. Najmä jej otec Richard absolvoval všetky tri zápasy. Aj preto bolo prekvapením, že počas osemfinálového duelu s Anglickom ostali na Slovensku. Namiesto futbalu si však užili parádnu grilovačku v luxusnom zrube nášho bývalého futbalistu. Hlavným šéfkuchárom bol Richard Hamšík.

Ten sa staral aj o pitný režim domácou pálenkou. To však nebolo v ich podaní všetko. Napokon spoločne zamierili na miestnu vatru, ktorá sa každoročne koná v mnohých slovenských mestách. Z tejto tradičnej zábavy mala veľkú radosť najmä Michaela Garganová, ktorá po boku rodičov doslova žiarila.

Na snímke kapitán Milan Škriniar (uprostred) a brankár Jordan Pickford (Anglicko) sa objímajú.
Z Česka sa po vypadnutí našich chlapcov valia komentáre: Slováci, čítajte to! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk