Škrtel vo vysielaní anglickej televízie: Hráte mizerne, Slováci vás môžu prekvapiť

Slovenských futbalistov čaká dnes na Eure sviatok. V osemfinále vyzvú kolísku futbalu z Anglicka. Bývalý skvelý reprezentačný obranca ...
  • Zdroj: Branislav Račko

Slovenských futbalistov čaká dnes na Eure sviatok. V osemfinále vyzvú kolísku futbalu z Anglicka. Bývalý skvelý reprezentačný obranca Martin Škrtel prehovoril o blížiacom sa zápase pre tamojšiu televíznu stanicu SkySports.

„Sledoval som Angličanov v zápase proti Dánsku a Slovinsku, no musím povedať, že ma ich výkon prekvapil a zároveň sklamal. Z ich strany som očakával asi trochu viac. Na základe ich obrovskej kvality mohli na šampionáte predviesť lepšiu hru," povedal Martin Škrtel pre britskú televíziu.

Bývalý hráč FC Liverpool verí, že slovenský tím môže prekvapiť favorizované Anglicko a prekĺznuť prvýkrát medzi najlepšiu osmičku na majstrovstvách Európy.

„Myslím, že toto je pre slovenské mužstvo ideálny moment prekvapiť. Naši futbalisti hrajú veľmi dobre a sú plní sebavedomia. Kedy inokedy, keď nie teraz. Anglicko obrovský súper, avšak vyraďovacia časť je v tomto špecifická. Turnaj akoby začínal od znova, pretože o všetkom rozhoduje jediný zápas," doplnil Martin.

Bývalý reprezentant sa teší na semifinále proti Anglicku a hovorí, že môžeme prekvapiť.
Náš prvý hráč v Anglicku Kinder pred duelom s Albiónom: Sú hrateľní, môžeme postúpiť! Zobraziť článok

Český futbalista Vladimír Coufal leží zranený na zemi.
Slovenská legenda si rypla do Česka: Zombie tréner a retro futbal! Zobraziť článok

Dánska futbalistka Nadia Nadimová.
Šokujúci príbeh dánskej futbalistky: O otca prišla kvôli Talibanu a rozpráva 11 jazykmi! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk