Škrtel vo vysielaní anglickej televízie: Hráte mizerne, Slováci vás môžu prekvapiť

Slovenských futbalistov čaká dnes na Eure sviatok. V osemfinále vyzvú kolísku futbalu z Anglicka. Bývalý skvelý reprezentačný obranca ...
  • Zdroj: Branislav Račko

Slovenských futbalistov čaká dnes na Eure sviatok. V osemfinále vyzvú kolísku futbalu z Anglicka. Bývalý skvelý reprezentačný obranca Martin Škrtel prehovoril o blížiacom sa zápase pre tamojšiu televíznu stanicu SkySports.

FOTOGALÉRIA: Tréning Slovákov v Mainzi

Ťažkopádni Angličania v skupine

Zverenci Francesca Calzonu dnes o osemnástej hodine odohrajú osemfinálové stretnutie proti superfavoritovi turnaja z Anglicka, ktorého hodnota kádru je viac ako 1,5 miliardy eur. Slováci na turnaja už jedného favorita zdolali. O triumfe proti Belgicku rozhodol Ivan Schranz. V E-skupine obsadili tretie postupové miesto, rozhodujúci bod získali v zápase proti Rumunsku (1:1).

Sebavedomí Angličania svoju skupiny vyhrali, no herne sklamali a veľká kritika sa valí na ich predvedenú hru. Bilancia Albiónu po základnej skupine hovorí jasnou rečou – dva strelené góly, jedno víťazstvo proti Srbsku a remízy s Dánskom a Slovinskom. Fanúšikovia od hviezdneho tímu čakali viac.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Škrtel: Slováci majú šancu prekvapiť!

Bývalý skvelý obranca Martin Škrtel poskytol pre anglickú televíziu SkySports krátky rozhovor, v ktorom tiež povedal, že výkony Anglicka sú sklamaním.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk