Slovenská legenda si rypla do Česka: Zombie tréner a retro futbal!

Českí futbalisti na tohtoročnom Eure neoslnili a ich púť sa skončila už v skupine. Bývalý československý reprezentant Milan Luhový (61) ...
  • Zdroj: TASR/AP

Českí futbalisti na tohtoročnom Eure neoslnili a ich púť sa skončila už v skupine. Bývalý československý reprezentant Milan Luhový (61) tvrdo skritizoval ich výkony na turnaji.

FOTOGALÉRIA: Česko - Turecko

Rodák z Považskej Bystrice, ktorý sa natrvalo usadil v Česku, pretrpel úvodný zápas proti Portugalsku. Českí futbalisti siahali na bod, no prehrali 1:2 po góle v nadstavenom čase.

„Pred začiatkom Eura som zaregistroval vyjadrenie českého realizačného tímu, ako sa porovnávajú so svetovou špičkou v zbieraní dát, tak ma zaujímalo, či to bude na ihrisku vidieť. Realita bola zdrvujúca. Ten rozdiel v kvalite medzi Portugalcami a Čechmi bol obrovský. Česi nepredviedli vôbec nič. Postup zo skupiny si nezaslúžili. S takýmto retro futbalom sa nedá vo svete ani v Európe uspieť,“ povedal Luhový pre CNN Prima NEWS.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Luhový si myslí, že národné mužstvo sa musí vydať cestou Sparty Praha, ktorá angažovala dánskeho trénera Briana Priskeho. Príkladom môže byť aj Slovensko, ktoré vyskúšalo odvážny ťah s talianskym trénerom Francescom Calzonom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk