Pikantný sľub najsexi slovenskej fanúšičky: Ak vyhráme EURO, tak...

Slovenským futbalovým reprezentantom sa na ME 2024 v Nemecku úspešne podarilo zvládnuť skupinovú fázu a postúpiť až do osemfinále, kde ...
  • Zdroj: instagram /@veronikarajek

Slovenským futbalovým reprezentantom sa na ME 2024 v Nemecku úspešne podarilo zvládnuť skupinovú fázu a postúpiť až do osemfinále, kde si zmerajú sily s megafavoritom z Anglicka.

FOTOGALÉRIA: Veronika Rajek

Modelka Veronika Rajek (25), ktorá je často označovaná ako najkrajšia fanúšička slovenskej reprezentácie si však myslí, že naši futbalisti by Angličanov mohli zaskočiť.

Kľúčovú rolu podľa nej v zápase zohrá záložník Ondrej Duda (29), spolu s ktorým pred jej odchodom do USA navštevovala špecializovanú športovú školu.

„Slovensko veľmi rado fandí svojim tímom v akejkoľvek svetovej súťaži. Takže teraz je na Slovensku veľmi veselá nálada. Ľudia sú po víťazstve nad Belgickom a postupe do play-off veľmi priateľskí,“ povedala Veronika Rajek v rozhovore pre denník TheSun.

"Určite by si mali dať pozor na môjho spolužiaka Dudu. Kedysi sme spolu chodili na športové gymnázium. On bol už vtedy veľmi dobrý futbalista, ja som sa venovala atletike a skoku do výšky,“ dodala.

Na snímke slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka sa usmieva počas tlačovej konferencie.
Rázne slová nového trénera Neapola: TOTO povedal o Lobotkovi! Zobraziť článok

Na záver sa krásna Slovenka pokúsila našich reprezentantov ešte poriadne motivovať: „Ak Slovensko vyhrá EURO 2024, urobím nové fotografie so slovenskou vlajkou.“

Sexi modelka síce pred začiatkom turnaja tipovala, že celkovým víťazom sa stane Francúzsko, no teraz verí, že naša reprezentácia môže prekvapiť.

Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
Tvrdá rana pre futbalový Slovan: Klub opúšťa najlepší hráč, belasí zaňho nedostanú ani cent! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk