Tvrdá rana pre futbalový Slovan: Klub opúšťa najlepší hráč, belasí zaňho nedostanú ani cent!

Po tom, čo bratislavský Slovan vo štvrtok oznámil ukončenie spolupráce so záložníkom Jabom Kankavom (38), sa pre klub začína črtať ďalšia ...

Po tom, čo bratislavský Slovan vo štvrtok oznámil ukončenie spolupráce so záložníkom Jabom Kankavom (38), sa pre klub začína črtať ďalšia citeľná strata.

Fotogaléria

Arménsky stredopoliar Tigran Barseghyan si v uplynulej sezóne obliekol belasý dres 41-krát, pričom počas svojich vystúpení si na svoje konto dokázal pripísať 26 bodov za 14 gólov a 12 asistencií. Vďaka týmto štatistikám sa stal najlrpduktívnejším hráčom Slovana v sezóne 2023/24.

Jeho kvality si však okamžite všimla Omonia Nikózia, pričom podľa informácií, ktoré priniesol novinár Kostas Plitasikas, má byť klub z Cypru veľmi blízko k sfinalizovaniu dohody so šikovným stredopoliarom.

Barseghyanova cena na prestupovom trhu je síce aktuálne okolo 1,7 milióna eur, no Slovan Bratislava s ním má platnú zmluvu len do konca aktuálneho roka, čo znamená, že v zime môže klub opustiť bez toho, aby zaňho belasí zinkasovali čo i len euro.

Na snímke slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka sa usmieva počas tlačovej konferencie.
Rázne slová nového trénera Neapola: TOTO povedal o Lobotkovi! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk