Rázne slová nového trénera Neapola: TOTO povedal o Lobotkovi!

Španielsky futbalový klub FC Barcelona už dlhšie prejavuje záujem o slovenského záložníka Stanislava Lobotku (29).
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Španielsky futbalový klub FC Barcelona už dlhšie prejavuje záujem o slovenského záložníka Stanislava Lobotku (29).

FOTOGALÉRIA: Stanislav Lobotka
Aktuálne má slovenský reprezentant stále platnú zmluvu s talianskym tímom SSC Neapol, za ktorý v uplynujel sezóne odohral 47 zápasov.

Lobotkov agent Branislav Jarušek však v nedávnom rozhovore priznal, že s Barcelonou už boli dokonca dohodnutí na podmienkach prestupu.

“S Barcelonou sme boli dohodnutí aj na podmienkach, ale prišla zmena trénera. Situácia je nejasná a Barcelona má aj nejaké finančné problémy. Zamrzelo nás to. Nie je to ešte definitívne stratené, situácia sa vyvíja. Všetci vedia, aký je Lobotka futbalista. Vedia to v Barcelone, Madride aj v Anglicku,“ uviedol stredopoliarov agent.

„Stano sa môže vrátiť do Neapolu a všetci budú šťastní. Teraz je to najpravdepodobnejšia možnosť. Neapol totiž jedného z najlepších hráčov nepustí za nízku sumu a bol by to drahý transfer,“ dodal na záver.

Vo veku 36 rokov zomrela Brazílčanka Cíntia Goldani.
Náhle úmrtia vo svete kulturistiky: Navždy odišla ďalšia veľká osobnosť († 36) Zobraziť článok

O budúcnosti Stanislava Lobotku má jasnú predstavu aj Antonio Conte, ktorý len nedávno zasadol na trénerskú lavičku talianskeho klubu, pričom na tejto pozícii nahradil kouča slovenskej reprezentácia Francesca Calzonu.

„Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Di Lorenzo, Frank Anguissa a Stanislav Lobotka nikam nepôjdu. Ja rozhodujem, kto odíde a kto zostane. Na týchto hráčov som udelil absolútne veto. Sú to pre mňa kľúčoví hráči,“ rázne uviedol Conte.

Radosť Slovákov po góle Ondreja Dudu.
Zahraničné médiá reagujú na postup Slovenska: Dorazí vás, čo píšu Angličania! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk