Tento rok sa Slovákom prognózujú slabé šance: Po 31 rokoch na drafte opäť meno Šatan

Udalosť, na ktorú sa tešili mladí hokejisti z celého sveta. V noci na sobotu sa v Las Vegas uskutočnilo prvé kolo NHL draftu.
  • Zdroj: anc

Udalosť, na ktorú sa tešili mladí hokejisti z celého sveta. V noci na sobotu sa v Las Vegas uskutočnilo prvé kolo NHL draftu.

Šatan ml. pôsobí ako stredný útočník, má viac ako dva metre a mnohí odborníci oceňujú jeho defenzívne schopnosti, prehľad na ľade a hokejovú inteligenciu. Podľa rebríčka centrálneho skautingu NHL sa mu predpovedá 51. pozícia na drafte, čo znamená druhé kolo.

„Odmalička má hokej rád a myslím si, že zdedil hlavne vášeň pre hru,“ povedal v nedávnom rozhovore pre Nový Čas hrdý otec Miroslav. „S hokejom začal ešte v New Yorku, keď som hrával NHL. Po skončení mojej kariéry som dobrovoľne pomáhal jeho hokejovým začiatkom v mládežníckej organizácii Junior Islanders. Potom, ako sme sa v roku 2017 vrátili späť na Slovensko, začal trénovať a obliekať dres Slovana,“ dodal pre Nový Čas Miro st.

Na otázku, či je slávny otec synovým najväčším vzorom, odvetil Miro ml.: „Áno, odmalička ma učil hrať hokej, dáva mi cenné rady a zároveň je aj môj najväčší kritik.“

Český futbalista Vladimír Coufal leží zranený na zemi.
Slovenská legenda si rypla do Česka: Zombie tréner a retro futbal! Zobraziť článok

Tomáš Suslov - Porsche Panamera 4
Špeciálne porovnanie futbalistov Slovenska a Anglicka: Kto má krajšie partnerky či autá? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk