Slováci vyzvú v osudovom zápase na ME superfavorita: Tribúnam budú vládnuť sexi polovičky!

Osemfinálový zápas na EURO 2024 medzi Slovenskom a Anglickom nebude len o futbale! Na tribúnach sa totiž predstavia aj nádherné polovičky ...

Osemfinálový zápas na EURO 2024 medzi Slovenskom a Anglickom nebude len o futbale! Na tribúnach sa totiž predstavia aj nádherné polovičky hráčov oboch tímov, ktoré budú svojich partnerov vášnivo podporovať.

Fotogaléria

Ktoré z nich sú najviac sexi? Prinášame vám tri najväčšie krásky z oboch strán. Čakajú nás teda nielen nervy náročné momenty na ihrisku, ale aj očarujúce pohľady do hľadiska.

Barbora Škriniarová

Manželka nášho kapitána Milana Škriniara je vďaka svojim krivkám známa fanúšikom po celom svete. Na instagrame zásobuje svojich sledovateľov sexi zábermi aj po pôrode dcérky.

Lucia Peštová

Partnerka nášho brankárskeho esa Martina Dúbravku Lucia je úspešná modelka. V roku 2018 vyhrala dokonca prestížnu svetovú súťaž krásy.

Kristýna Plíšková

David Hancko je známy tým, že si za ženu zobral českú tenistku Kristýnu Plíškovú. Pár sa môže pochváliť aj tým, že sa spoločne v roku 2022 stali rodičmi prvorodeného synčeka.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk