Kuriózny moment Hamšíka na ME: Fanúšikovia skoro odpadli, neverili tomu

Futbaloví fanúšikovia so Severného Macedónska nespoznali Mareka Hamšíka, ktorý je už nejaký čas bez svojho dlhé roky charakteristického ...
  • Zdroj: TASR

Futbaloví fanúšikovia so Severného Macedónska nespoznali Mareka Hamšíka, ktorý je už nejaký čas bez svojho dlhé roky charakteristického účesu.

FOTOGALÉRIA: Lukáš Haraslín

Bývalý slovenský kapitán pôsobí na ME v Nemecku ako manažér tímu a asistent trénera Francesca Calzonu. V Mainzi, kde majú "sokoli" rozložený hlavný stan, ho skupinka futbalových priaznivcov nespoznala na prechádzke.

Fanúšikovia najprv požiadali Hamšíka o fotku ako náhodného okoloidúceho. "Bol som sa tu pred pár dňami prejsť a bola tam skupinka Macedóncov. Chceli, aby som ich odfotil. Potom som im povedal, že poznám ich bývalého kapitána Gorana Pandeva," opísal situáciu Hamšík.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Skupinka však naďalej nevedela, koho stretla. Bývalý stredopoliar musel pripomenúť, že pôsobil ako kapitán Neapola, kde hral aj s Pandevom: "Hovorím im: 'Bol som kapitán Neapola'. Vtedy skoro odpadli, neverili tomu, išli si ma googliť. Následne sme sa odfotili."

Napriek tomu sa k "číru" už vrátiť neplánuje. "Nechýba mi. Patril ku mne ako k hráčovi, ale ako k trénerovi už nie," dodal Hamšík, ktorý má na konte najväčší počet reprezentačných štartov za Slovensko (138).

Na snímke vpravo tréner Slovenska Francesco Calzona a slovenskí futbalisti sa radujú po zápase.
Posmešná reakcia hviezdneho Angličana na adresu Slovákov: To snáď nemyslí vážne!? Zobraziť článok

Slovenskí futbalisti Dávid Hancko (vľavo) a Róbert Boženík sa radujú po zápase základnej E-skupiny Slovensko - Rumunsko.
Slováci spravili výkonnostný progres, Hancko lamentuje: Škoda, chýbal jeden gól Zobraziť článok

Slovenskí reprezentanti, zľava uraj Kucka, Peter Pekarík, Lukáš Haraslín, Stanislav Lobotka a Róbert Boženík počas oficiálneho tréningu slovenskej futbalovej reprezentácie na ME.
Haraslín i Lobotka vidia za postupom prácu trénera Calzonu: Konečne hráme odvážne! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk