Kustód našej reprezentácie splnil sľub: Pred kamerami predviedol beatbox

Splnil sľub. Hoci to najskôr vyzeralo ako žart, slovenskí futbaloví reprezentanti to nenechali iba tak. Kustód našej futbalovej reprezentácie ...
  • Zdroj: lum, mtr, fch

Splnil sľub. Hoci to najskôr vyzeralo ako žart, slovenskí futbaloví reprezentanti to nenechali iba tak. Kustód našej futbalovej reprezentácie Marek Košáň dal totiž pre pár dňami prísľub, že v prípade ak mužstvo postúpi do osemfinále majstrovstiev Európy, predvedie beatbox pred kamerami.

FOTOGALÉRIA: Kustód

Košáň zvykne takto zabávať hráčov, teraz ale musel dodržať slovo chlapa. A tak sa aj stalo. V dočasnom domove Slovákov, v Mainzi, predviedol svoje hudobné umenie.

Slováci si postup do osemfinále EURO vybojovali v poslednom zápase E-skupiny, keď remizovali s Rumunsko 1:1 a ďalej postúpili z tretej priečky. Predtým v skupine podľahli Ukrajine 1:2 a v prvom zápase zdolali Belgicko 1:0.

Slovenskí futbalisti Dávid Hancko (vľavo) a Róbert Boženík sa radujú po zápase základnej E-skupiny Slovensko - Rumunsko.
Slováci spravili výkonnostný progres, Hancko lamentuje: Škoda, chýbal jeden gól Zobraziť článok

V boji o štvrťfinále ich čaká Anglicko, duel je na programe v nedeľu o 18. hodine. Uvidíme, či v realizačnom tíme príde k ďalším stávkam...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk