Náhle úmrtia vo svete kulturistiky: Navždy odišla ďalšia veľká osobnosť († 36)

Svet kulturistiky prišiel tento rok o ďalšie známe meno! Vo veku 36 rokov zomrela Brazílčanka Cíntia Goldani.
  • 6Galéria
  • Zdroj: Instagram/cintiagoldanipro

Svet kulturistiky prišiel tento rok o ďalšie známe meno! Vo veku 36 rokov zomrela Brazílčanka Cíntia Goldani.

Fotogaléria

V komunite kulturistiky mala svoje vyárendované miesto. Tridsaťšesťročná športovkyňa mala o pár dní pretekať na prestížnom kulturistickom podujatí v brazílskej Curitibe. Žiaľ, súťaže pred domácim publikom sa nedožila.

Dojemný odkaz partnera

Príčina smrti Brazílčanky mala byť pľúcna embólia, ktorá spôsobila krvnú zraneniu. Informovala spoločnosť Musclecontest International. Bola prevezená do nemocnice, kde aj zomrela. Počas písania textu nebola príčina jej smrti oficiálne potvrdená.

„S veľkou bolesťou a smútkom vás informujeme o smrti profesionálnej športovkyne Cíntie Goldani v dôsledku komplikácií so zápalom pľúc. Bola anjelom v ľudskej podobe. Boh potreboval v nebi posilu," píše sa v oficiálnom stanovisku Musclecontest International.

Rodina a fanúšikovia sú z náhleho odchodu kulturistky paralyzovaní. Jej životný partner Gustavo Cesar napísal dojemný odkaz. „Veľmi ťa ľúbim, zaslúžila si dostať odo mňa oveľa viac lásky. Naučila si ma milovať, ukázala si mi pravú lásku. Vždy ťa budem nosiť v mojom srdci, kým sa opäť nestretneme.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk