Hokejový útočník Cehlárik na EURO: Aha, koho zobral na futbal...

Užil si futbalový sviatok! Posledný zápas slovenských futbalistov v základnej skupine si na vlastné oči na šampionáte v Nemecku pozrel ...
  • Zdroj: archív P. C.

Užil si futbalový sviatok! Posledný zápas slovenských futbalistov v základnej skupine si na vlastné oči na šampionáte v Nemecku pozrel aj hokejový reprezentant Peter Cehlárik (28). Spoločnosť mu v hľadisku proti Rumunsku (1:1) robil jeho milovaný dedko, ktorého zobral na výlet.

FOTOGALÉRIA: cehlarik rumunsko

Bývalý hráč NHL Peter Cehlárik ešte pred vyše mesiacom reprezentoval Slovensko na svetovom šampionáte v Nemecku. Vtedy sa na jeho výkony prišli do Čiech pozrieť aj viacerí súčasní či bývalí futbalisti na čele s asistentom trénera Marekom Hamšíkom.

Teraz im hráč švédskeho Leksandu podporu vrátil späť, keďže sa vybral fandiť nášmu futbalovému tímu okolo kapitána Milana Škriniara do Nemecka. Skúsený útočník si vychutnal na vlastné oči duel nášho výber v poslednom vystúpení základnej skupiny s Rumunskom, v ktorom sa po remíze 1:1 tešil z postupu do osemfinále.

Slovenskí reprezentanti, zľava uraj Kucka, Peter Pekarík, Lukáš Haraslín, Stanislav Lobotka a Róbert Boženík počas oficiálneho tréningu slovenskej futbalovej reprezentácie na ME.
Haraslín i Lobotka vidia za postupom prácu trénera Calzonu: Konečne hráme odvážne! Zobraziť článok

Spoločnosť na vypredanom štadióne mu robil jeho milovaný dedko. „EURO výlet pre dedka," napísal na Cehlárik na sociálnu sieť. Dokonca svojmu starému otcovi zohnal od našich hráčov aj podpísaný dres na pamiatku.

Na snímke vpravo tréner Slovenska Francesco Calzona a slovenskí futbalisti sa radujú po zápase.
Posmešná reakcia hviezdneho Angličana na adresu Slovákov: To snáď nemyslí vážne!? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk