Totálny skrat hviezdy Juventusu Turín: Úder ako z profi ringu v MMA

O veľké prekvapenie sa v skupine C na futbalovom turnaji Copa America v Atlante postarali futbalisti z Panamy. Tí v úlohe outsidera zdolali ...
  • Zdroj: SITA/AP

O veľké prekvapenie sa v skupine C na futbalovom turnaji Copa America v Atlante postarali futbalisti z Panamy. Tí v úlohe outsidera zdolali domácu Ameriku 2:1.

FOTOGALÉRIA: Timothy Weah

Duel ovplyvnila situácia z úvodu, keď sa po štvrťhodine hry nechal vylúčiť domáci Timothy Weah (24). Jedna z opôr USA, hráč talianskeho Juventusu, sa dostala do súboja s hráčom Panamy.

Na snímke vpravo tréner Slovenska Francesco Calzona a slovenskí futbalisti sa radujú po zápase.
Posmešná reakcia hviezdneho Angličana na adresu Slovákov: To snáď nemyslí vážne!? Zobraziť článok

Weah udrel obrancu súpera takou silou, že za podobný úder by sa nemusel hanbiť ani bojovník MMA. Obranca Panamy skončil s bolesťami na trávniku. Hlavný rozhodca si celú situáciu pozrel na videu a Weahovi ukázal červenú kartu.

 

 

"Dnes som potopil svoj tím a svoju krajinu. Moment frustrácie viedol k nenapraviteľným dôsledkom, hlboko sa ospravedlňujem svojmu tímu, trénerovi a fanúšikom. Posuniem sa ďalej, poučím sa z tohto incidentu a nenechám sa vyprovokovať. Budem tvrdo pracovať na tom, aby som opäť získal dôveru a rešpekt od tímu a fanúšikov," ospravedlnil sa po zápase Timothy Weah na sociálnej sieti.

Súperom slovenských futbalistov v osemfinále ME budú Angličania.
V stávke bolo oveľa viac: Slováci zinkasovali za postup tučný balík! Zobraziť článok

Američania majú v tabuľke rovnaký počet bodov ako Panama a čaká ich ešte súboj s Uruguajom. Panama hrá na záver skupiny s Bolíviou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk