Posmešná reakcia hviezdneho Angličana na adresu Slovákov: To snáď nemyslí vážne!?

Angličania jasajú, že v osemfinále na ME vo futbale dostali Slovensko a ocitli sa na relatívne ľahšej strane turnajového pavúka. Ani ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Angličania jasajú, že v osemfinále na ME vo futbale dostali Slovensko a ocitli sa na relatívne ľahšej strane turnajového pavúka. Ani hviezdny útočník Jude Bellingham (20) si neodpustil uštipačnú poznámku na náš tím.

FOTOGALÉRIA: cehlarik rumunsko

Magazín The Athletic píše o ľahkej prekážke pre Albión. „Buďme realisti, Slovensko nie je na rovnakej úrovni, na akej boli predchádzajúci traja súperi Anglicka pod Southgatom na veľkých turnajoch: vtedajší africký šampión Senegal na MS 2022, Nemci na Eure 2021 a Kolumbia na MS 2018."

Bellingham rozosmial moderátora i spoluhráča

Pozornosť si zaslúži aj podivná reakcie anglickej hviezdy Jude Bellinghama. „V nedeľu hráte proti Slovensku, konečne poznáme súpera. Ako to vidíte?" pýtal sa moderátor dvojice Jude Bellingham, Trent Alexander-Arnold už v čase, keď Angličania poznali osemfinálového súpera niekoľko hodín. „Nevedel som to, kým si mi to nepovedal," vyriekol záložník Realu Madrid.

Jeho slová okamžite rozosmiali moderátora i obrancu FC Liverpool. Fanúšikom sa ale reakcia Bellinghama nepáčila, na ostrovoch čelil tvrdej kritike.

Následne svoje slová korigoval. „Veľa ľudí si myslí, že zápas so Slovenskom bude jednoduchý. Rozhodne to nebude tento prípad. Čakajú nás hrozby iného typu, nebude ľahké zlomiť súpera. V tejto fáze turnaja budú už iba ťažké zápasy," vyhlásil Bellingham.

Slovenský futbalista a bývalý reprezentačný útočník Adam Nemec.
Bývalý kanonier reprezentácie a skvelý tipér Adam Nemec: Proti Anglicku už obličku nestavím! Zobraziť článok

Radosť Slovákov po góle Ondreja Dudu.
Zahraničné médiá reagujú na postup Slovenska: Dorazí vás, čo píšu Angličania! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk