Posmešná reakcia hviezdneho Angličana na adresu Slovákov: To snáď nemyslí vážne!?

Angličania jasajú, že v osemfinále na ME vo futbale dostali Slovensko a ocitli sa na relatívne ľahšej strane turnajového pavúka. Ani ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Angličania jasajú, že v osemfinále na ME vo futbale dostali Slovensko a ocitli sa na relatívne ľahšej strane turnajového pavúka. Ani hviezdny útočník Jude Bellingham (20) si neodpustil uštipačnú poznámku na náš tím.

FOTOGALÉRIA: Najväčšia hviezda Angličanov otvorene o našom tíme

Anglickí futbalisti mohli na Eure v play-off schytať papierovo silnejšie Holandsko, ale všetko bolo nakoniec inak. Senzačné víťazstvo Gruzínska proti Portugalsko zmenilo pavúk turnaja.

Britské médiá sa radujú

Ale silné anglické mužstvo na šampionáte dosiaľ zvlášť neoslnilo. Najtesnejším rozdielom v úvodnom zápase zdolalo Srbsko a dvakrát remizovalo s Dánskom a Slovinskom. Dva strelené góly sú chabou vizitkou anglického výberu, ktorý má trhovú hodnotu 1,5 miliardy eur.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Slovenskí futbalisti odštartovali turnaj rozprávkovým víťazstvom proti favoritovi skupiny z Belgicka. Následne prišla smolná prehra s Ukrajinou 1:2, no postup zo skupiny si naši reprezentanti nenechali vziať a spečatili ho remízou 1:1 proti Rumunsku. V E-skupine obsadili tretie miesto.

Britské médiá už vidia svoje národné mužstvo minimálne vo štvrťfinále a jasajú, že v osemfinále narazia na Slovensko. „Vďaka, Gruzínsko!" uviedol v titulku Daily Mail. The Sun zase písal, že takýto osemfinálový scenár „radi vidia.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk