Na zápas o všetko nastúpili posilnení obľúbenými pochúťkami! Slováci si včera podvečer vybojovali postup do nadstavbovej časti ME, keď s Rumunskom uhrali remízu 1:1. O ich energiu sa ako obvykle staral tímový kuchár Branislav Križan.
FOTOGALÉRIA: Kuchár Branislav Križan
Pre Nový Čas prezradil, ako sa stravujú naši hráči, komu chutí najviac i kto si dáva na príjem kalórií najväčší pozor. Akú odmenu sľúbil svojim stravníkom v prípade priaznivého výsledku?
Začína skoro ráno
Jeho pracovný deň pri slovenskom tíme sa začína už o šiestej ráno, keď pripravuje raňajky a tiež veci k obedu. Pri varení hlavného jedla už musí chystať veci aj na večeru. S výnimkou dvojhodinovej pauzy po 14.00 hod. maká až do večera. Jeho pracovná zmena na šampionáte sa končí asi o 21.30 hod. Život kuchára na turnaji je náročný, ale jeho dobroty vytvárajú v tíme pohodu, keďže sa hráčom snaží splniť všetko, čo im na očiach vidí. Každý deň, teda aj zápasový, začínajú na ME obľúbenými raňajkami.