Ďalší veľký prestup Slováka? Haraslína chce bývalý tréner do veľkoklubu!

Patrí štatisticky k najlepším slovenským hráčom na ME, za sebou má aj úspešnú klubovú sezónu v Sparte Praha, nuž nie je prekvapením, ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Patrí štatisticky k najlepším slovenským hráčom na ME, za sebou má aj úspešnú klubovú sezónu v Sparte Praha, nuž nie je prekvapením, že je oňho záujem na lepších adresách.

FOTOGALÉRIA: Lukáš Haraslín

Lukáš Haraslín (28) bude počas leta jedným z najžiadanejších hráčov spod Tatier. Vo svojich radoch ho chce vidieť francúzsky veľkoklub Olympique Marseille.

Francúzke médiá priniesli správu, že o Haraslína má záujem klub z juhu Francúzska, pričom stopa vedie do Marseille. Tamojší Olympique prebral taliansky tréner Roberto De Zerbi (45), ktorý nášho krídelníka už viedol v talianskom Sassuole. Problémom však môže byť fakt, že kým Sparta bude bojovať o Ligu majstrov, semifinalista tohtosezónnej Európskej ligy si v novej sezóne v pohárovej Európe nezahrá.

„Myslím, že to bola moja najvydarenejšia sezóna, rovnako ako celého klubu. Bez toho, aby sa darilo klubu, by sa nedarilo mne,“ vyjadril sa Haraslín pre sport.sk a dodal, že v Sparte sa síce cíti skvelo, ale zároveň dodal: „Chcem hrať so Spartou tie najlepšie zápasy. Predĺžil som zmluvu najmä z toho dôvodu, aby som sa mohol naplno koncentrovať na záver dôležitej sezóny. Nechcel som riešiť nejaké prestupy a motanice okolo toho. Chcel som mať čistú hlavu, Sparta mi ponúkla príležitosť predĺžiť zmluvu. Určite sa tým nechcem upokojiť, že mám zmluvu na ďalšie roky, chcem sa posúvať ďalej.“

Keďže zo Sparty odišiel do Feyenoordu Rotterdam dánsky tréner Brian Priske (47), je náš hráč zatiaľ okrajovo spájaný aj s týmto holandským klubom. Jeho trhová hodnota sa odhaduje na 5,5 milióna eur.

Radosť Slovákov po góle Ondreja Dudu.
Cieľ je splnený, Slováci si zahrajú osemfinále: Po remíze sú spokojní aj Rumuni Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk