Hanychová o vášnivej noci s Jágrom: Vlámanie cez balkón!

Je to poriadny divoch! Agáta Hanychová prehovorila o vášnivom nočnom dobrodružstve s českým hokejistom Jaromírom Jágrom. K jej rodičom ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (SITA/AP, instagram AH)

Je to poriadny divoch! Agáta Hanychová prehovorila o vášnivom nočnom dobrodružstve s českým hokejistom Jaromírom Jágrom. K jej rodičom sa vlámal cez balkón!

FOTOGALÉRIA: Jaromír Jágr

Jaromír Jágr je známy nielen svojou hokejovou dlhovekosťou a úspechmi, ale aj početným zástupom žien, ktoré prešli jeho rukami (a posteľou). Najnovšie odhalila Agáta Hanychová, že s členom elitného Triple Gold Clubu (víťaz Stanley Cupu, zlata na MS aj na olympiáde) mala v minulosti románik. A išlo o poriadne divoké nočné dobrodružstvo!

V tom čase mala Hanychová len 19 rokov a Jágra pozvala do domu svojej matky Veroniky Žilkovej. "Išli sme z nejakého baru v mojom popísanom aute. Nešli sme na hotel, pretože som vtedy musela byť do nejakej hodiny doma a tiež nie som žiadna ku*va! Vzala som ho preto k mame domov, pretože to mal ďaleko a aby si nemusel platiť taxík. Spali sme v Stropnického izbe a vyrazili sme mu dvere," spomínala na nočné dobrodružstvo, ktoré sa odohralo v roku 2004, v podcaste s Vincentom Navrátilom na platforme Hero Hero.

Jaromír Jágr predviedol drinu na domácom statku.
Legendárny Jágr sa nadrapoval so senom: Toto žiadna posilka nenahradí! Zobraziť článok

O romániku s Jágrom sa dozvedela aj Hanychovej matka Veronika Žilková, ktorá zostala nemilo prekvapená z toho, aká spúšť po vášnivej dvojici v dome zostala. "Agáta mi o tej nočnej návšteve povedala po pár dňoch, keď som sa jej vypytovala, prečo sú rozbité balkónové dvere a na streche polámané a rozšliapané tašky," hovorila pre český Blesk.

52-ročný Jaromír Jágr v minulej sezóne vytvoril nový svetový rekord, keď sa stal najstarším hokejistom, ktorý strelil gól v profesionálnom zápase. Končiť sa ale rozhodne nechystá a tvrdo sa pripravuje na ďalšiu extraligovú sezónu s českým Kladnom, ktorého je majiteľom.

„Jeli jsme z nějakého baru v mém popsaném autě. Nešli jsme na hotel, protože jsem tenkrát musela být do nějaké hodiny doma a taky nejsem žádná ku*va! Vzala jsem ho proto k mámě domů, protože to měl daleko a aby si nemusel platit taxíka,“ uvedla influencerka. „Spali jsme u Stropnického v pokoji a vyvrátili jsme mu dveře!“ dodala s tím, že toto dostaveníčko

Zdroj: https://www.extra.cz/agata-o-pikantnostech-s-muzi-dyka-oznacila-za-nafoukance-jagr-k-nim-domu-lezl-pres-balkon-c635a
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk