Manžel Vlašičovej si na ME poriadne zavaril: Nevera v priamom prenose vysielania!

Bude mať čo doma vysvetľovať. Športový novinár Ruben van Gucht (37), manžel najznámejšej chorvátskej atlétky histórie Blanky Vlašičovej ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/Northfoto

Bude mať čo doma vysvetľovať. Športový novinár Ruben van Gucht (37), manžel najznámejšej chorvátskej atlétky histórie Blanky Vlašičovej (40), sa dostal do poriadnych problémov.

FOTOGALÉRIA: Blanka Vlašičová

Van Gucht je aktuálne na futbalovom EURO v Nemecku, kde pokrýva dianie na šampionáte. Z hotelovej izby urobil videohovor do relácie „Rádio 2 Weekwatchers.“ Diváci si v zábere všimli ženské nohy na posteli, ktoré určite nepatrili jeho manželke. Keď si to všimol Vam Gucht, snažil sa šálkou kávy zakryť výhľad do jeho izby, bolo však už neskoro.

A tak sa na sociálnych sieťach okamžite začalo šíriť video, ktoré sa určite dostala do pozornosti aj bývalej skokanky do výšky. Van Gucht tak bude mať po návrate zo šampionátu doma čo vysvetľovať.

Maďarský futbalový útočník Barnabás Varga je po hrozivom zranení v súboji so Škótskom na ME v stabilizovanom stave.
Dobitý maďarský futbalista Varga: Prvé FOTO od hororového zranenia! Zobraziť článok

S Blankou sa oženil v máji 2022, v tom istom roku v novembri sa manželom narodil syn Mondo.

Vlašičová je dvojnásobnou majsterkou sveta vonku (2007 a 2009) a dvojnásobnou majsterkou sveta v hale (2008 a 2010). Z OH má striebro z Pekingu a bronz z Riu de Janeiro. Kariéru ukončila pred troma rokmi, keď ju dlhšie trápili problémy s achilovkami.

Štyria ľudia utrpeli zranenia po tom, ako chorvátski fanúšikovia napadli talianskych priaznivcov.
Chorvátski fanúšikovia rozpútali peklo: Štyria zranení a jedenásť obvinených! Zobraziť článok

"Snažila som si vyliečiť zranenia. Štyri roky som dúfala, že opäť budem stáť pred latkou a budem vyzývať samu seba. Uplynulé roky však priniesli iba nespočetné rehabilitácie, liečenia, nádej a sklamania. Môj čas nadišiel, som s tým úplne zmierená," uviedla Chorvátka pred troma rokmi pri svojej rozlúčke s atletikou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk