Dobitý maďarský futbalista Varga: Prvé FOTO od hororového zranenia!

Maďarský futbalista Barnabás Varga (29) sa ukázal na fotografii prvýkrát od hororu na ihrisku, ktorý vznikol počas víťazstva jeho tímu ...

Maďarský futbalista Barnabás Varga (29) sa ukázal na fotografii prvýkrát od hororu na ihrisku, ktorý vznikol počas víťazstva jeho tímu nad Škótskom na ME.

Fotogaléria

Hviezda Ferencvárosu utrpela vážne zranenia v nedeľu večer, keď sa v súboji A-skupiny zrazil s brankárom Angusom Gunnom. Po desivej kolízii, po ktorej Varga upadol do bezvedomia a utrpel viacero zlomenín v oblasti tváre, ho museli zdravotníci okamžite previezť do nemocnice. Predtým, než ho z ihriska odviezli, bol zakrytý plachtami, aby ho chránili pred zvedavými pohľadmi zdesených ľudí.

 

 

Následne bolo potvrdené, že jeho stav je stabilizovaný, a teraz sa najnovšie objavila aj prvá fotografia z nemocničného lôžka, kde ho navštívila jeho priateľka Laura Skrapits spolu s členmi maďarského národného tímu. Na snímke je vidieť, ako sa Barnabás zotavuje po náročnej operácii, obklopený blízkymi. Nechýbal ani tréner Marco Rossi s jeho personálom či hviezda reprezentácie Endre Botka.

Ustarostená priateľka Laura pri tom zdieľala na sociálnych sieťach emotívny odkaz v mene Vargu: „Ďakujem za vaše milé a podporné správy. Barni je po operácii. Čaká ho malý oddych, ale bude v poriadku!" Lekár Gergely Panics po vyšetrení v nemocnici potvrdil, že Varga utrpel zlomeniny lebky a vykĺbené kosti v tvári. Napriek vážnosti zranení sa však zdá, že sa Varga pomaly zotavuje a jeho stav sa zlepšuje.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk