Kariéru Stancia riadi žena: Nie však manželka Andreea, ale sexica Annamaria

Dnes si musíme dať veľký pozor na kapitána Rumunska, ktorý je mozgom hry nášho súpera. Nicolae Stanciu (31) má nebezpečné strely, čo ...
  • Zdroj: SITA/AP

Dnes si musíme dať veľký pozor na kapitána Rumunska, ktorý je mozgom hry nášho súpera. Nicolae Stanciu (31) má nebezpečné strely, čo okúsili už aj Ukrajinci, ktorým strelil pri víťazstve 3:0 nádherný gól. Kým však na trávniku on riadi rumunskú hru, jeho kariéru riadi žena. Nie však manželka Andreea, ale známa agentka Annamaria Prodanová (51).

FOTOGALÉRIA: Stanciu

Stanciu je známa firma v Česku. Najprv bol miláčikom fanúšikov Sparty Praha, odkiaľ prestúpil do saudskoarabského Al-Ahli. Po polroku sa však do Prahy vrátil, lenže už do farieb Slavie.

Vlašičová usvedčila svojho manžela v priamom prenose televízie.
Manžel Vlašičovej si na ME poriadne zavaril: Nevera v priamom prenose vysielania! Zobraziť článok

„Jeho kroky po angažmáne v Sparte boli veľmi zaujímavé. Hrával v Číne, ešte predtým sa objavil v Slavii. Je to v prvom rade skvelý chalan a kvalitný futbalista. Má veľmi dobrú kopaciu techniku, vie vystreliť z diaľky a padá mu to do šibeníc. Ide o kľúčového rumunského hráča,“ uviedol na jeho adresu náš brankár Martin Dúbravka (35). Obaja sa v Sparte míňali.

A hoci sa prestupové kroky aktuálne hráča klubu FC Damac zo Saudskej Arábie môžu zdať divoké, treba povedať, že ich pevne riadi agentka Annamaria Prodanová. Tá popritom stíha aj herectvo, televíznu produkciu či modeling. Je to však poriadny kvietok a v minulosti dokonca pózovala aj pre Playboy.

Matúš verí, že slovenský tím zo skupiny postúpi ďalej.
Matúš Kozáčik je na EURO ako kouč českej repre: Prečo skončil pri našom tíme? Zobraziť článok

 „Na pózovaní pre pánsky magazín nevidím nič zlé a nechala by som to urobiť aj svoje dcéry, keby chceli,“ uviedla aktívna žena.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk