Rumuni majú o motiváciu naviac: Ak postúpia, tenistka Helepová urobí niečo po prvý raz

Majú o motiváciu naviac! Rumunská tenistka Simona Halepová (32), ktorá patrí vo svojej krajine k najznámejším športovkyniam, motivovala ...
  • Zdroj: Koláž ŠC/TASR

Majú o motiváciu naviac! Rumunská tenistka Simona Halepová (32), ktorá patrí vo svojej krajine k najznámejším športovkyniam, motivovala pred stredajším zápasom proti Slovensku reprezentačný tím Rumunska.

FOTOGALÉRIA: Rumunsko

„Ak postúpite do vyraďovacej fázy majstrovstiev Európy, pôjdem do ulíc fandiť. Bude to moja premiéra, ale určite aj veľká zábava,“ napísala tenistka na sociálnu sieť.

Rumunskí futbalisti zažívajú skvelé obdobie. Na EURO postúpili z kvalifikácie bez jedinej prehry (5 výhier, 5 remíz) a až takmer po dvoch rokoch prišla prvá prehra na šampionáte, s Belgickom (0:2).  

Tréner Calzona mal pred zápasom s Rumunskom na tréningu k dispozícii kompletný káder aj s Dávidom Hanckom.
Boli sme na tréningu Slovákov pred zápasom s Rumunskom: Bude mať Calzona k dispozícii aj Hancka? Zobraziť článok

Aj Rumuni, podobne ako všetky družstvá v skupine E, majú po dvoch zápasoch tri body a teda šancu skupinu vyhrať, ale skončiť na poslednom, nepostupovom mieste. Podobne ako Slovákom by aj Rumunom stačila v poslednom zápase remíza, za istých okolností im môže zabezpečiť postup ale aj prehra.

Po góle Mattia Zaccagniho zostali Chorvátom iba oči pre plač.
Chorváti čakajú na zázrak, Slovákom môžu dnes Angličania výrazne pomôcť Zobraziť článok

Podľa rumunských médií majú Balkánci niečo, čo slovenskému tímu chýba. Je to nepredvídateľný ofenzívny líder. Myslia tým na Stanciua.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk