Chorváti majú ťažké srdce na rozhodcu: Nahnevaný Modrič to povedal na plné ústa!

Futbalisti Chorvátska v súboji s Talianskom inkasovali v samom závere gól na 1:1 a ich šance sa postup sa tak extrémne zminimalizovali.

Futbalisti Chorvátska v súboji s Talianskom inkasovali v samom závere gól na 1:1 a ich šance sa postup sa tak extrémne zminimalizovali.

Fotogaléria

Vyrovnanie, ktoré prišlo v 98. minúte z kopačky talianskeho útočníka Mattiu Zaccagniho (29), má však podľa futbalistov Chorvátska na svedomí rozhodca.

„Neviem, čo mám na to povedať, futbal je niekedy krutý. Dnes sa to ukázalo a my sme sa stali obeťami. Nechápem, ako rozhodca vypočítal, že má predĺžiť zápas až o osem minút. Je nám ľúto, že sme nevyhrali a prišli tak o postup,“ povedal po zápase sklamaný Luka Modrič.

Minule sme dostali gól v 95. minúte, dnes v 98. Očividne nám to nie je súdené. Ďakujem fanúšikom, ktorí sú s nami, nech sa deje čokoľvek,“ doplnil.

Pozápasová tlačová konferencia priniesla taktiež veľmi pekný moment, keď jeden z talianskych novinárov prehovoril priamo k Modričovi:  „Ste jedným z najlepších hráčov, akých som mal tú česť komentovať, ďakujem vám,“ zaznelo z úst novinára, pričom následne zaznel veľký potlesk.

(ilustračné foto)
Smutná správa: Zomrela legenda slovenskej hádzanej Zobraziť článok

„Ďakujem za milé slová. Aj ja by som si prial, aby som mohol hrať navždy, ale príde čas, keď budem musieť zavesiť kopačky na klinec. Budem hrať ďalej, ale neviem ako dlho,“ odpoevdal chorvátsky stredopoliar.

Na adresu arbitra sa po zápase vyjadrili aj ďalší chorvátski reprezentanti, pričom jedným z nich bol obranca Josip Stanišič (24). „Všetci sme sklamaní, je to hrozné. V nadstavenom čase sme prišli až o dva zápasy, ale ten dnešný obzvlášť bolí. Rozhodca pískal v náš neprospech, každý kontakt považoval za faul. Neviem, prečo pridal až osem minút, asi sledoval iný zápas.“ povedal mladý Chorvát.

„Viete si predstaviť tú atmosféru v šatni, boli sme nahnevaní a smutní. Keď som na časomere videl osem minút, myslel som si, že rozhodca urobil chybu. Nechcem na neho zvaľovať celú vinu, ale keby pridal päť minút, nikto by nič nepovedal,“ dodal na záver.

Na snímke slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka sa usmieva počas tlačovej konferencie.
Megaprestup bol takmer hotový: Lobotka sa dohodol s TÝMTO gigantom, no potom... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk